آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,073
تعداد مقالات34,300
تعداد مشاهده مقاله47,126,882
تعداد دریافت فایل اصل مقاله78,033,821
حسینی فرد, سید مهدی, شاکر خشرودی, مراد, بیکایی, سیده حوری, عزت رحیمی, نرمین, رازقی منصور, مجید. (1392). یافته علمی کوتاه: تأثیر جایگزینی سطوح مختلف آرد سویا با آرد ماهی بر برخی از پارامترهای بیوشیمیایی همولنف در خرچنگ دراز آب شیرین (Astacus leptodactylus). سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(1), 175-184. doi: 10.22092/isfj.2017.110113
سید مهدی حسینی فرد; مراد شاکر خشرودی; سیده حوری بیکایی; نرمین عزت رحیمی; مجید رازقی منصور. "یافته علمی کوتاه: تأثیر جایگزینی سطوح مختلف آرد سویا با آرد ماهی بر برخی از پارامترهای بیوشیمیایی همولنف در خرچنگ دراز آب شیرین (Astacus leptodactylus)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 22, 1, 1392, 175-184. doi: 10.22092/isfj.2017.110113
حسینی فرد, سید مهدی, شاکر خشرودی, مراد, بیکایی, سیده حوری, عزت رحیمی, نرمین, رازقی منصور, مجید. (1392). 'یافته علمی کوتاه: تأثیر جایگزینی سطوح مختلف آرد سویا با آرد ماهی بر برخی از پارامترهای بیوشیمیایی همولنف در خرچنگ دراز آب شیرین (Astacus leptodactylus)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(1), pp. 175-184. doi: 10.22092/isfj.2017.110113
حسینی فرد, سید مهدی, شاکر خشرودی, مراد, بیکایی, سیده حوری, عزت رحیمی, نرمین, رازقی منصور, مجید. یافته علمی کوتاه: تأثیر جایگزینی سطوح مختلف آرد سویا با آرد ماهی بر برخی از پارامترهای بیوشیمیایی همولنف در خرچنگ دراز آب شیرین (Astacus leptodactylus). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 22(1): 175-184. doi: 10.22092/isfj.2017.110113


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب