آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,037
تعداد مقالات33,984
تعداد مشاهده مقاله45,773,147
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,191,284
فهیم دژبان, یاسمن, مطلبی, عباسعلی, حسینی, سید ابراهیم, خانی‌پور, علی اصغر, سلطانی, مهدی, زارع گشتی, قربان, خدابنده, فرشته. (1392). بررسی اثر عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis)و آویشن شیرازی (Zataria multiflora) بر پایداری اسیدهای چرب در گوشت چرخ شده منجمد ماهی کپور‌نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix). سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(2), 87-98. doi: 10.22092/isfj.2017.110122
یاسمن فهیم دژبان; عباسعلی مطلبی; سید ابراهیم حسینی; علی اصغر خانی‌پور; مهدی سلطانی; قربان زارع گشتی; فرشته خدابنده. "بررسی اثر عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis)و آویشن شیرازی (Zataria multiflora) بر پایداری اسیدهای چرب در گوشت چرخ شده منجمد ماهی کپور‌نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 22, 2, 1392, 87-98. doi: 10.22092/isfj.2017.110122
فهیم دژبان, یاسمن, مطلبی, عباسعلی, حسینی, سید ابراهیم, خانی‌پور, علی اصغر, سلطانی, مهدی, زارع گشتی, قربان, خدابنده, فرشته. (1392). 'بررسی اثر عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis)و آویشن شیرازی (Zataria multiflora) بر پایداری اسیدهای چرب در گوشت چرخ شده منجمد ماهی کپور‌نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(2), pp. 87-98. doi: 10.22092/isfj.2017.110122
فهیم دژبان, یاسمن, مطلبی, عباسعلی, حسینی, سید ابراهیم, خانی‌پور, علی اصغر, سلطانی, مهدی, زارع گشتی, قربان, خدابنده, فرشته. بررسی اثر عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis)و آویشن شیرازی (Zataria multiflora) بر پایداری اسیدهای چرب در گوشت چرخ شده منجمد ماهی کپور‌نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 22(2): 87-98. doi: 10.22092/isfj.2017.110122


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب