آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,952
تعداد مقالات33,275
تعداد مشاهده مقاله43,872,857
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,379,591
دیبا, گلریز, جمیلی, شهلا, رمضانی فرد, احسان. (1395). بررسی خاصیت آنتی‌اکسیدانی خیار دریایی Holothuria parva در دو حالت خشک ( آبدهی شده) و تازه. سامانه مدیریت نشریات علمی, 25(4), 77-86. doi: 10.22092/isfj.2017.110300
گلریز دیبا; شهلا جمیلی; احسان رمضانی فرد. "بررسی خاصیت آنتی‌اکسیدانی خیار دریایی Holothuria parva در دو حالت خشک ( آبدهی شده) و تازه". سامانه مدیریت نشریات علمی, 25, 4, 1395, 77-86. doi: 10.22092/isfj.2017.110300
دیبا, گلریز, جمیلی, شهلا, رمضانی فرد, احسان. (1395). 'بررسی خاصیت آنتی‌اکسیدانی خیار دریایی Holothuria parva در دو حالت خشک ( آبدهی شده) و تازه', سامانه مدیریت نشریات علمی, 25(4), pp. 77-86. doi: 10.22092/isfj.2017.110300
دیبا, گلریز, جمیلی, شهلا, رمضانی فرد, احسان. بررسی خاصیت آنتی‌اکسیدانی خیار دریایی Holothuria parva در دو حالت خشک ( آبدهی شده) و تازه. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 25(4): 77-86. doi: 10.22092/isfj.2017.110300


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب