آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,007
تعداد مشاهده مقاله27,069,863
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,156,100
عزیزی, الهه, یگانه, سکینه, فیروزبخش, فرید, جانی خلیلی, خسرو. (1396). بررسی اثر اسانس‌ مرزنجوش (Origanum vulgare L.) بر شاخص‌های رشد و کیفیت فیله‌ی ماهی قزل آلای رنگین-کمان (Oncorhynchus mykiss)در زمان نگهداری در دمای یخچال(°C1±4). سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(1), 93-109. doi: 10.22092/isfj.2017.110333
الهه عزیزی; سکینه یگانه; فرید فیروزبخش; خسرو جانی خلیلی. "بررسی اثر اسانس‌ مرزنجوش (Origanum vulgare L.) بر شاخص‌های رشد و کیفیت فیله‌ی ماهی قزل آلای رنگین-کمان (Oncorhynchus mykiss)در زمان نگهداری در دمای یخچال(°C1±4)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 26, 1, 1396, 93-109. doi: 10.22092/isfj.2017.110333
عزیزی, الهه, یگانه, سکینه, فیروزبخش, فرید, جانی خلیلی, خسرو. (1396). 'بررسی اثر اسانس‌ مرزنجوش (Origanum vulgare L.) بر شاخص‌های رشد و کیفیت فیله‌ی ماهی قزل آلای رنگین-کمان (Oncorhynchus mykiss)در زمان نگهداری در دمای یخچال(°C1±4)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(1), pp. 93-109. doi: 10.22092/isfj.2017.110333
عزیزی, الهه, یگانه, سکینه, فیروزبخش, فرید, جانی خلیلی, خسرو. بررسی اثر اسانس‌ مرزنجوش (Origanum vulgare L.) بر شاخص‌های رشد و کیفیت فیله‌ی ماهی قزل آلای رنگین-کمان (Oncorhynchus mykiss)در زمان نگهداری در دمای یخچال(°C1±4). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 26(1): 93-109. doi: 10.22092/isfj.2017.110333


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب