آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,727
تعداد مقالات31,054
تعداد مشاهده مقاله28,213,204
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,258,113
نحوی, مجید, محمد‌صالحی, محمد‌صالح, الله‌قلی‌پور, مهرزاد, عرفانی, رحمان, پاداشت, فریدون, ایزدیار, منوچهر, ‌رحیم‌سروش, حسین, درستی, حمید, شرفی, ناصر, اقلیدی, اعظم, شیخ‌حسینیان, عبدالحسین, مهرگان, حسین, تواضع, محمد, یکتا, میترا. (1386). معرفی رقم جدید برنج با عملکرد بالا و کیفیت پخت مطلوب، درفک. سامانه مدیریت نشریات علمی, 23(2), 261-265. doi: 10.22092/spij.2017.110727
مجید نحوی; محمد‌صالح محمد‌صالحی; مهرزاد الله‌قلی‌پور; رحمان عرفانی; فریدون پاداشت; منوچهر ایزدیار; حسین ‌رحیم‌سروش; حمید درستی; ناصر شرفی; اعظم اقلیدی; عبدالحسین شیخ‌حسینیان; حسین مهرگان; محمد تواضع; میترا یکتا. "معرفی رقم جدید برنج با عملکرد بالا و کیفیت پخت مطلوب، درفک". سامانه مدیریت نشریات علمی, 23, 2, 1386, 261-265. doi: 10.22092/spij.2017.110727
نحوی, مجید, محمد‌صالحی, محمد‌صالح, الله‌قلی‌پور, مهرزاد, عرفانی, رحمان, پاداشت, فریدون, ایزدیار, منوچهر, ‌رحیم‌سروش, حسین, درستی, حمید, شرفی, ناصر, اقلیدی, اعظم, شیخ‌حسینیان, عبدالحسین, مهرگان, حسین, تواضع, محمد, یکتا, میترا. (1386). 'معرفی رقم جدید برنج با عملکرد بالا و کیفیت پخت مطلوب، درفک', سامانه مدیریت نشریات علمی, 23(2), pp. 261-265. doi: 10.22092/spij.2017.110727
نحوی, مجید, محمد‌صالحی, محمد‌صالح, الله‌قلی‌پور, مهرزاد, عرفانی, رحمان, پاداشت, فریدون, ایزدیار, منوچهر, ‌رحیم‌سروش, حسین, درستی, حمید, شرفی, ناصر, اقلیدی, اعظم, شیخ‌حسینیان, عبدالحسین, مهرگان, حسین, تواضع, محمد, یکتا, میترا. معرفی رقم جدید برنج با عملکرد بالا و کیفیت پخت مطلوب، درفک. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1386; 23(2): 261-265. doi: 10.22092/spij.2017.110727


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب