آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,094
تعداد مقالات34,531
تعداد مشاهده مقاله49,370,653
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,815,671
رضائی, مرتضی, زاهدی فر, مجتبی, مصطفی طهرانی, علی, غلامی, حسین. (1396). تاثیر سطوح مختلف مولتی آنزیم ناتوزایم پلاس بر قابلیت هضم، تخمیر پذیری و تجزیه پذیری یونجه خشک. سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(114), 207-218. doi: 10.22092/asj.2017.109810.1413
مرتضی رضائی; مجتبی زاهدی فر; علی مصطفی طهرانی; حسین غلامی. "تاثیر سطوح مختلف مولتی آنزیم ناتوزایم پلاس بر قابلیت هضم، تخمیر پذیری و تجزیه پذیری یونجه خشک". سامانه مدیریت نشریات علمی, 30, 114, 1396, 207-218. doi: 10.22092/asj.2017.109810.1413
رضائی, مرتضی, زاهدی فر, مجتبی, مصطفی طهرانی, علی, غلامی, حسین. (1396). 'تاثیر سطوح مختلف مولتی آنزیم ناتوزایم پلاس بر قابلیت هضم، تخمیر پذیری و تجزیه پذیری یونجه خشک', سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(114), pp. 207-218. doi: 10.22092/asj.2017.109810.1413
رضائی, مرتضی, زاهدی فر, مجتبی, مصطفی طهرانی, علی, غلامی, حسین. تاثیر سطوح مختلف مولتی آنزیم ناتوزایم پلاس بر قابلیت هضم، تخمیر پذیری و تجزیه پذیری یونجه خشک. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 30(114): 207-218. doi: 10.22092/asj.2017.109810.1413


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب