آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,037
تعداد مقالات33,984
تعداد مشاهده مقاله45,777,925
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,192,169
ملائی نژاد, مهدیه, اسماعیلی پور, امیدعلی, میرمحمودی, روح الله, مظهری, مژگان. (1396). اثر سطوح مختلف پودر پونه‏ کوهی و دارچین بر عملکرد، برخی متابولیتهای خونی و فعالیت آنزیم گلوتاتیون پراکسیداز جوجه‏ های گوشتی تحت تنش‏ گرمایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(115), 221-232. doi: 10.22092/asj.2017.113277
مهدیه ملائی نژاد; امیدعلی اسماعیلی پور; روح الله میرمحمودی; مژگان مظهری. "اثر سطوح مختلف پودر پونه‏ کوهی و دارچین بر عملکرد، برخی متابولیتهای خونی و فعالیت آنزیم گلوتاتیون پراکسیداز جوجه‏ های گوشتی تحت تنش‏ گرمایی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 30, 115, 1396, 221-232. doi: 10.22092/asj.2017.113277
ملائی نژاد, مهدیه, اسماعیلی پور, امیدعلی, میرمحمودی, روح الله, مظهری, مژگان. (1396). 'اثر سطوح مختلف پودر پونه‏ کوهی و دارچین بر عملکرد، برخی متابولیتهای خونی و فعالیت آنزیم گلوتاتیون پراکسیداز جوجه‏ های گوشتی تحت تنش‏ گرمایی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(115), pp. 221-232. doi: 10.22092/asj.2017.113277
ملائی نژاد, مهدیه, اسماعیلی پور, امیدعلی, میرمحمودی, روح الله, مظهری, مژگان. اثر سطوح مختلف پودر پونه‏ کوهی و دارچین بر عملکرد، برخی متابولیتهای خونی و فعالیت آنزیم گلوتاتیون پراکسیداز جوجه‏ های گوشتی تحت تنش‏ گرمایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 30(115): 221-232. doi: 10.22092/asj.2017.113277


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب