آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,006
تعداد مقالات33,642
تعداد مشاهده مقاله44,578,226
تعداد دریافت فایل اصل مقاله31,643,118
علی پور, داود, جواهری بابلی, مهران, رومیانی, لاله. (1396). اثرات روش ‌های مختلف پخت بر مواد معدنی و ویتامین‌های A و E در فیله ماهی شانک زرد باله Acanthopagrus latus. سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(2), 79-88. doi: 10.22092/isfj.2017.113486
داود علی پور; مهران جواهری بابلی; لاله رومیانی. "اثرات روش ‌های مختلف پخت بر مواد معدنی و ویتامین‌های A و E در فیله ماهی شانک زرد باله Acanthopagrus latus". سامانه مدیریت نشریات علمی, 26, 2, 1396, 79-88. doi: 10.22092/isfj.2017.113486
علی پور, داود, جواهری بابلی, مهران, رومیانی, لاله. (1396). 'اثرات روش ‌های مختلف پخت بر مواد معدنی و ویتامین‌های A و E در فیله ماهی شانک زرد باله Acanthopagrus latus', سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(2), pp. 79-88. doi: 10.22092/isfj.2017.113486
علی پور, داود, جواهری بابلی, مهران, رومیانی, لاله. اثرات روش ‌های مختلف پخت بر مواد معدنی و ویتامین‌های A و E در فیله ماهی شانک زرد باله Acanthopagrus latus. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 26(2): 79-88. doi: 10.22092/isfj.2017.113486


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب