آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,086
تعداد مقالات34,441
تعداد مشاهده مقاله48,882,942
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,337,920
علی پور, داود, جواهری بابلی, مهران, رومیانی, لاله. (1396). اثرات روش ‌های مختلف پخت بر مواد معدنی و ویتامین‌های A و E در فیله ماهی شانک زرد باله Acanthopagrus latus. سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(2), 79-88. doi: 10.22092/isfj.2017.113486
داود علی پور; مهران جواهری بابلی; لاله رومیانی. "اثرات روش ‌های مختلف پخت بر مواد معدنی و ویتامین‌های A و E در فیله ماهی شانک زرد باله Acanthopagrus latus". سامانه مدیریت نشریات علمی, 26, 2, 1396, 79-88. doi: 10.22092/isfj.2017.113486
علی پور, داود, جواهری بابلی, مهران, رومیانی, لاله. (1396). 'اثرات روش ‌های مختلف پخت بر مواد معدنی و ویتامین‌های A و E در فیله ماهی شانک زرد باله Acanthopagrus latus', سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(2), pp. 79-88. doi: 10.22092/isfj.2017.113486
علی پور, داود, جواهری بابلی, مهران, رومیانی, لاله. اثرات روش ‌های مختلف پخت بر مواد معدنی و ویتامین‌های A و E در فیله ماهی شانک زرد باله Acanthopagrus latus. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 26(2): 79-88. doi: 10.22092/isfj.2017.113486


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب