آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,729
تعداد مقالات31,077
تعداد مشاهده مقاله28,867,078
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,321,649
باعثی, فریده, آبرومند, علی, ضیایی نژاد, سعید, جواهری بابلی, مهران. (1396). بهینه سازی ترکیبات شیمیایی فیله و شاخص‌های بیوشیمیایی خون ماهی کپور معمولی ((Cyprinus carpio با سطوح مختلف پروبیوتیک تجاری لاکتوباسیلوس (Lactobacillus acidophilus) در جیره غذایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(2), 101-110. doi: 10.22092/isfj.2017.113488
فریده باعثی; علی آبرومند; سعید ضیایی نژاد; مهران جواهری بابلی. "بهینه سازی ترکیبات شیمیایی فیله و شاخص‌های بیوشیمیایی خون ماهی کپور معمولی ((Cyprinus carpio با سطوح مختلف پروبیوتیک تجاری لاکتوباسیلوس (Lactobacillus acidophilus) در جیره غذایی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 26, 2, 1396, 101-110. doi: 10.22092/isfj.2017.113488
باعثی, فریده, آبرومند, علی, ضیایی نژاد, سعید, جواهری بابلی, مهران. (1396). 'بهینه سازی ترکیبات شیمیایی فیله و شاخص‌های بیوشیمیایی خون ماهی کپور معمولی ((Cyprinus carpio با سطوح مختلف پروبیوتیک تجاری لاکتوباسیلوس (Lactobacillus acidophilus) در جیره غذایی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(2), pp. 101-110. doi: 10.22092/isfj.2017.113488
باعثی, فریده, آبرومند, علی, ضیایی نژاد, سعید, جواهری بابلی, مهران. بهینه سازی ترکیبات شیمیایی فیله و شاخص‌های بیوشیمیایی خون ماهی کپور معمولی ((Cyprinus carpio با سطوح مختلف پروبیوتیک تجاری لاکتوباسیلوس (Lactobacillus acidophilus) در جیره غذایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 26(2): 101-110. doi: 10.22092/isfj.2017.113488


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب