آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,094
تعداد مقالات34,533
تعداد مشاهده مقاله49,385,871
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,836,303
نیک نقش, حبیب, هدایتی فرد, مسعود, کرامت, عبدالصمد. (1396). تاثیر جایگزینی پودر گوشت به جای آرد ماهی جیره بر تولید محصول و شاخص‌های کبدی و احشائی ماهیان قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). سامانه مدیریت نشریات علمی, 2(تابستان 96), 46-58.
حبیب نیک نقش; مسعود هدایتی فرد; عبدالصمد کرامت. "تاثیر جایگزینی پودر گوشت به جای آرد ماهی جیره بر تولید محصول و شاخص‌های کبدی و احشائی ماهیان قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 2, تابستان 96, 1396, 46-58.
نیک نقش, حبیب, هدایتی فرد, مسعود, کرامت, عبدالصمد. (1396). 'تاثیر جایگزینی پودر گوشت به جای آرد ماهی جیره بر تولید محصول و شاخص‌های کبدی و احشائی ماهیان قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 2(تابستان 96), pp. 46-58.
نیک نقش, حبیب, هدایتی فرد, مسعود, کرامت, عبدالصمد. تاثیر جایگزینی پودر گوشت به جای آرد ماهی جیره بر تولید محصول و شاخص‌های کبدی و احشائی ماهیان قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 2(تابستان 96): 46-58.


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب