آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,944
تعداد مقالات33,229
تعداد مشاهده مقاله43,866,071
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,372,330
اسماعیل زاده کناری, رضا, سحری, محمد علی, حمیدی اصفهانی, زهره. (1382). مقایسه ترکیبات غذایی گوشت ماهی سفید(Rutilus frisii kutum) و ماهی علف خوار پرورشی (Ctenopharyngodon idella) و فرآوری ماریناد از آنها. سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(4), 13-28. doi: 10.22092/isfj.2004.113697
رضا اسماعیل زاده کناری; محمد علی سحری; زهره حمیدی اصفهانی. "مقایسه ترکیبات غذایی گوشت ماهی سفید(Rutilus frisii kutum) و ماهی علف خوار پرورشی (Ctenopharyngodon idella) و فرآوری ماریناد از آنها". سامانه مدیریت نشریات علمی, 12, 4, 1382, 13-28. doi: 10.22092/isfj.2004.113697
اسماعیل زاده کناری, رضا, سحری, محمد علی, حمیدی اصفهانی, زهره. (1382). 'مقایسه ترکیبات غذایی گوشت ماهی سفید(Rutilus frisii kutum) و ماهی علف خوار پرورشی (Ctenopharyngodon idella) و فرآوری ماریناد از آنها', سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(4), pp. 13-28. doi: 10.22092/isfj.2004.113697
اسماعیل زاده کناری, رضا, سحری, محمد علی, حمیدی اصفهانی, زهره. مقایسه ترکیبات غذایی گوشت ماهی سفید(Rutilus frisii kutum) و ماهی علف خوار پرورشی (Ctenopharyngodon idella) و فرآوری ماریناد از آنها. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1382; 12(4): 13-28. doi: 10.22092/isfj.2004.113697


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب