آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,729
تعداد مقالات31,081
تعداد مشاهده مقاله29,076,219
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,340,139
معینی, سهراب, بسیمی, بیتا. (1383). تهیه کتلت ماهی کپور و تعیین زمان ماندگاری آن در دمای شردخانه ای 18- درجه سانتیگراد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(1), 163-170. doi: 10.22092/isfj.2004.113724
سهراب معینی; بیتا بسیمی. "تهیه کتلت ماهی کپور و تعیین زمان ماندگاری آن در دمای شردخانه ای 18- درجه سانتیگراد". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 1, 1383, 163-170. doi: 10.22092/isfj.2004.113724
معینی, سهراب, بسیمی, بیتا. (1383). 'تهیه کتلت ماهی کپور و تعیین زمان ماندگاری آن در دمای شردخانه ای 18- درجه سانتیگراد', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(1), pp. 163-170. doi: 10.22092/isfj.2004.113724
معینی, سهراب, بسیمی, بیتا. تهیه کتلت ماهی کپور و تعیین زمان ماندگاری آن در دمای شردخانه ای 18- درجه سانتیگراد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1383; 13(1): 163-170. doi: 10.22092/isfj.2004.113724


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب