آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,081
تعداد مقالات34,377
تعداد مشاهده مقاله48,024,345
تعداد دریافت فایل اصل مقاله78,931,966
زرین کوب, نگار, مطلبی, عباسعلی, خانی پور, علی اصغر. (1396). تولید برگر ماهی تلفیقی از ماهیان کیلکا و کپور نقره ای و ارزیابی حسی و میکروبی آن در طول 6 ماه نگهداری در سردخانه °c18-. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1(پائیز 96), 17-28.
نگار زرین کوب; عباسعلی مطلبی; علی اصغر خانی پور. "تولید برگر ماهی تلفیقی از ماهیان کیلکا و کپور نقره ای و ارزیابی حسی و میکروبی آن در طول 6 ماه نگهداری در سردخانه °c18-". سامانه مدیریت نشریات علمی, 1, پائیز 96, 1396, 17-28.
زرین کوب, نگار, مطلبی, عباسعلی, خانی پور, علی اصغر. (1396). 'تولید برگر ماهی تلفیقی از ماهیان کیلکا و کپور نقره ای و ارزیابی حسی و میکروبی آن در طول 6 ماه نگهداری در سردخانه °c18-', سامانه مدیریت نشریات علمی, 1(پائیز 96), pp. 17-28.
زرین کوب, نگار, مطلبی, عباسعلی, خانی پور, علی اصغر. تولید برگر ماهی تلفیقی از ماهیان کیلکا و کپور نقره ای و ارزیابی حسی و میکروبی آن در طول 6 ماه نگهداری در سردخانه °c18-. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 1(پائیز 96): 17-28.


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب