آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,999
تعداد مقالات33,583
تعداد مشاهده مقاله44,311,488
تعداد دریافت فایل اصل مقاله22,889,996
زرین کوب, نگار, مطلبی, عباسعلی, خانی پور, علی اصغر. (1396). تولید برگر ماهی تلفیقی از ماهیان کیلکا و کپور نقره ای و ارزیابی حسی و میکروبی آن در طول 6 ماه نگهداری در سردخانه °c18-. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1(پائیز 96), 17-28.
نگار زرین کوب; عباسعلی مطلبی; علی اصغر خانی پور. "تولید برگر ماهی تلفیقی از ماهیان کیلکا و کپور نقره ای و ارزیابی حسی و میکروبی آن در طول 6 ماه نگهداری در سردخانه °c18-". سامانه مدیریت نشریات علمی, 1, پائیز 96, 1396, 17-28.
زرین کوب, نگار, مطلبی, عباسعلی, خانی پور, علی اصغر. (1396). 'تولید برگر ماهی تلفیقی از ماهیان کیلکا و کپور نقره ای و ارزیابی حسی و میکروبی آن در طول 6 ماه نگهداری در سردخانه °c18-', سامانه مدیریت نشریات علمی, 1(پائیز 96), pp. 17-28.
زرین کوب, نگار, مطلبی, عباسعلی, خانی پور, علی اصغر. تولید برگر ماهی تلفیقی از ماهیان کیلکا و کپور نقره ای و ارزیابی حسی و میکروبی آن در طول 6 ماه نگهداری در سردخانه °c18-. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 1(پائیز 96): 17-28.


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب