آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,037
تعداد مقالات33,984
تعداد مشاهده مقاله45,783,614
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,192,982
Zakipour Rahimabadi, E., Bakar, J., Che Man, Y. B., Abdul Hamid, N., Arshadi, A.. (1390). The impact of lipid content, cooking and reheating on volatile compounds found in Narrow – barred Spanish mackerel (Scomberomorous commerson). سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(2), 336-345. doi: 10.22092/ijfs.2018.114140
E. Zakipour Rahimabadi; J. Bakar; Y. B. Che Man; N. Abdul Hamid; A. Arshadi. "The impact of lipid content, cooking and reheating on volatile compounds found in Narrow – barred Spanish mackerel (Scomberomorous commerson)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 10, 2, 1390, 336-345. doi: 10.22092/ijfs.2018.114140
Zakipour Rahimabadi, E., Bakar, J., Che Man, Y. B., Abdul Hamid, N., Arshadi, A.. (1390). 'The impact of lipid content, cooking and reheating on volatile compounds found in Narrow – barred Spanish mackerel (Scomberomorous commerson)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(2), pp. 336-345. doi: 10.22092/ijfs.2018.114140
Zakipour Rahimabadi, E., Bakar, J., Che Man, Y. B., Abdul Hamid, N., Arshadi, A.. The impact of lipid content, cooking and reheating on volatile compounds found in Narrow – barred Spanish mackerel (Scomberomorous commerson). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1390; 10(2): 336-345. doi: 10.22092/ijfs.2018.114140


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب