آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,999
تعداد مقالات33,582
تعداد مشاهده مقاله44,301,573
تعداد دریافت فایل اصل مقاله22,481,873
زارعی, ابوالفضل, حافظیه, محمود. (1386). تعیین ارزش غذایی آرد آرتمیا با استفاده از روشهای شیمیایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(1), 63-72. doi: 10.22092/isfj.2007.114931
ابوالفضل زارعی; محمود حافظیه. "تعیین ارزش غذایی آرد آرتمیا با استفاده از روشهای شیمیایی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 1, 1386, 63-72. doi: 10.22092/isfj.2007.114931
زارعی, ابوالفضل, حافظیه, محمود. (1386). 'تعیین ارزش غذایی آرد آرتمیا با استفاده از روشهای شیمیایی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(1), pp. 63-72. doi: 10.22092/isfj.2007.114931
زارعی, ابوالفضل, حافظیه, محمود. تعیین ارزش غذایی آرد آرتمیا با استفاده از روشهای شیمیایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1386; 16(1): 63-72. doi: 10.22092/isfj.2007.114931


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب