آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,944
تعداد مقالات33,229
تعداد مشاهده مقاله43,866,085
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,372,341
هوشیار جبل کندی, فرناز, عباسپور, علی, رسولی صدقیانی, میر حسن, اصغری, حمیدرضا. (1396). تأثیر بقایای آلی مختلف بر برخی خصوصیات و روند تغییرات عناصر‌غذایی در فرآیند تولید ورمی‌کمپوست. سامانه مدیریت نشریات علمی, 5(2), 185-194. doi: 10.22092/sbj.2018.115700
فرناز هوشیار جبل کندی; علی عباسپور; میر حسن رسولی صدقیانی; حمیدرضا اصغری. "تأثیر بقایای آلی مختلف بر برخی خصوصیات و روند تغییرات عناصر‌غذایی در فرآیند تولید ورمی‌کمپوست". سامانه مدیریت نشریات علمی, 5, 2, 1396, 185-194. doi: 10.22092/sbj.2018.115700
هوشیار جبل کندی, فرناز, عباسپور, علی, رسولی صدقیانی, میر حسن, اصغری, حمیدرضا. (1396). 'تأثیر بقایای آلی مختلف بر برخی خصوصیات و روند تغییرات عناصر‌غذایی در فرآیند تولید ورمی‌کمپوست', سامانه مدیریت نشریات علمی, 5(2), pp. 185-194. doi: 10.22092/sbj.2018.115700
هوشیار جبل کندی, فرناز, عباسپور, علی, رسولی صدقیانی, میر حسن, اصغری, حمیدرضا. تأثیر بقایای آلی مختلف بر برخی خصوصیات و روند تغییرات عناصر‌غذایی در فرآیند تولید ورمی‌کمپوست. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 5(2): 185-194. doi: 10.22092/sbj.2018.115700


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب