آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,081
تعداد مقالات34,377
تعداد مشاهده مقاله47,997,454
تعداد دریافت فایل اصل مقاله78,921,406
هوشیار جبل کندی, فرناز, عباسپور, علی, رسولی صدقیانی, میر حسن, اصغری, حمیدرضا. (1396). تأثیر بقایای آلی مختلف بر برخی خصوصیات و روند تغییرات عناصر‌غذایی در فرآیند تولید ورمی‌کمپوست. سامانه مدیریت نشریات علمی, 5(2), 185-194. doi: 10.22092/sbj.2018.115700
فرناز هوشیار جبل کندی; علی عباسپور; میر حسن رسولی صدقیانی; حمیدرضا اصغری. "تأثیر بقایای آلی مختلف بر برخی خصوصیات و روند تغییرات عناصر‌غذایی در فرآیند تولید ورمی‌کمپوست". سامانه مدیریت نشریات علمی, 5, 2, 1396, 185-194. doi: 10.22092/sbj.2018.115700
هوشیار جبل کندی, فرناز, عباسپور, علی, رسولی صدقیانی, میر حسن, اصغری, حمیدرضا. (1396). 'تأثیر بقایای آلی مختلف بر برخی خصوصیات و روند تغییرات عناصر‌غذایی در فرآیند تولید ورمی‌کمپوست', سامانه مدیریت نشریات علمی, 5(2), pp. 185-194. doi: 10.22092/sbj.2018.115700
هوشیار جبل کندی, فرناز, عباسپور, علی, رسولی صدقیانی, میر حسن, اصغری, حمیدرضا. تأثیر بقایای آلی مختلف بر برخی خصوصیات و روند تغییرات عناصر‌غذایی در فرآیند تولید ورمی‌کمپوست. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 5(2): 185-194. doi: 10.22092/sbj.2018.115700


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب