آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,037
تعداد مقالات33,984
تعداد مشاهده مقاله45,807,369
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,197,427
عبادی, زهرا, انصاری‌رنانی, حمیدرضا, صالحی, مهناز. (1396). ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب گوشت شتر تک‌کوهانه طی دوره های مختلف پروار. سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(22), 53-58. doi: 10.22092/aasrj.2017.115774
زهرا عبادی; حمیدرضا انصاری‌رنانی; مهناز صالحی. "ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب گوشت شتر تک‌کوهانه طی دوره های مختلف پروار". سامانه مدیریت نشریات علمی, 6, 22, 1396, 53-58. doi: 10.22092/aasrj.2017.115774
عبادی, زهرا, انصاری‌رنانی, حمیدرضا, صالحی, مهناز. (1396). 'ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب گوشت شتر تک‌کوهانه طی دوره های مختلف پروار', سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(22), pp. 53-58. doi: 10.22092/aasrj.2017.115774
عبادی, زهرا, انصاری‌رنانی, حمیدرضا, صالحی, مهناز. ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب گوشت شتر تک‌کوهانه طی دوره های مختلف پروار. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 6(22): 53-58. doi: 10.22092/aasrj.2017.115774


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب