آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,729
تعداد مقالات31,077
تعداد مشاهده مقاله28,828,951
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,319,820
صمدی, شیدا, شریعتمداری, فرید, شرفی, محسن. (1396). اثر نوع مکمل چربی و نوع افزودنی غذایی در جیره برعملکرد، خصوصیات کیفی تخم مرغ و سطح پراکسیداسیون زرده در مرغ‌های تخمگذار. سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(117), 227-240. doi: 10.22092/asj.2018.116063
شیدا صمدی; فرید شریعتمداری; محسن شرفی. "اثر نوع مکمل چربی و نوع افزودنی غذایی در جیره برعملکرد، خصوصیات کیفی تخم مرغ و سطح پراکسیداسیون زرده در مرغ‌های تخمگذار". سامانه مدیریت نشریات علمی, 30, 117, 1396, 227-240. doi: 10.22092/asj.2018.116063
صمدی, شیدا, شریعتمداری, فرید, شرفی, محسن. (1396). 'اثر نوع مکمل چربی و نوع افزودنی غذایی در جیره برعملکرد، خصوصیات کیفی تخم مرغ و سطح پراکسیداسیون زرده در مرغ‌های تخمگذار', سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(117), pp. 227-240. doi: 10.22092/asj.2018.116063
صمدی, شیدا, شریعتمداری, فرید, شرفی, محسن. اثر نوع مکمل چربی و نوع افزودنی غذایی در جیره برعملکرد، خصوصیات کیفی تخم مرغ و سطح پراکسیداسیون زرده در مرغ‌های تخمگذار. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 30(117): 227-240. doi: 10.22092/asj.2018.116063


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب