آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,086
تعداد مقالات34,441
تعداد مشاهده مقاله48,897,444
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,343,390
چاشنی دل, یداله, کلارستاقی, حسین, جعفری صیادی, علیرضا, بهاری, مهدی. (1397). بررسی اثر جایگزینی سطوح مختلف ضایعات پخته شده سیب زمینی با جو بر تجزیه پذیری شکمبه‌ای و برخی فراسنجه‌های خونی در بره‌های نر پرواری زل. سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(118), 23-32. doi: 10.22092/asj.2017.109934.1424
یداله چاشنی دل; حسین کلارستاقی; علیرضا جعفری صیادی; مهدی بهاری. "بررسی اثر جایگزینی سطوح مختلف ضایعات پخته شده سیب زمینی با جو بر تجزیه پذیری شکمبه‌ای و برخی فراسنجه‌های خونی در بره‌های نر پرواری زل". سامانه مدیریت نشریات علمی, 31, 118, 1397, 23-32. doi: 10.22092/asj.2017.109934.1424
چاشنی دل, یداله, کلارستاقی, حسین, جعفری صیادی, علیرضا, بهاری, مهدی. (1397). 'بررسی اثر جایگزینی سطوح مختلف ضایعات پخته شده سیب زمینی با جو بر تجزیه پذیری شکمبه‌ای و برخی فراسنجه‌های خونی در بره‌های نر پرواری زل', سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(118), pp. 23-32. doi: 10.22092/asj.2017.109934.1424
چاشنی دل, یداله, کلارستاقی, حسین, جعفری صیادی, علیرضا, بهاری, مهدی. بررسی اثر جایگزینی سطوح مختلف ضایعات پخته شده سیب زمینی با جو بر تجزیه پذیری شکمبه‌ای و برخی فراسنجه‌های خونی در بره‌های نر پرواری زل. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 31(118): 23-32. doi: 10.22092/asj.2017.109934.1424


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب