آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,074
تعداد مقالات34,304
تعداد مشاهده مقاله47,173,084
تعداد دریافت فایل اصل مقاله78,082,858
چاشنی دل, یداله, کلارستاقی, حسین, جعفری صیادی, علیرضا, بهاری, مهدی. (1397). بررسی اثر جایگزینی سطوح مختلف ضایعات پخته شده سیب زمینی با جو بر تجزیه پذیری شکمبه‌ای و برخی فراسنجه‌های خونی در بره‌های نر پرواری زل. سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(118), 23-32. doi: 10.22092/asj.2017.109934.1424
یداله چاشنی دل; حسین کلارستاقی; علیرضا جعفری صیادی; مهدی بهاری. "بررسی اثر جایگزینی سطوح مختلف ضایعات پخته شده سیب زمینی با جو بر تجزیه پذیری شکمبه‌ای و برخی فراسنجه‌های خونی در بره‌های نر پرواری زل". سامانه مدیریت نشریات علمی, 31, 118, 1397, 23-32. doi: 10.22092/asj.2017.109934.1424
چاشنی دل, یداله, کلارستاقی, حسین, جعفری صیادی, علیرضا, بهاری, مهدی. (1397). 'بررسی اثر جایگزینی سطوح مختلف ضایعات پخته شده سیب زمینی با جو بر تجزیه پذیری شکمبه‌ای و برخی فراسنجه‌های خونی در بره‌های نر پرواری زل', سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(118), pp. 23-32. doi: 10.22092/asj.2017.109934.1424
چاشنی دل, یداله, کلارستاقی, حسین, جعفری صیادی, علیرضا, بهاری, مهدی. بررسی اثر جایگزینی سطوح مختلف ضایعات پخته شده سیب زمینی با جو بر تجزیه پذیری شکمبه‌ای و برخی فراسنجه‌های خونی در بره‌های نر پرواری زل. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 31(118): 23-32. doi: 10.22092/asj.2017.109934.1424


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب