آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,073
تعداد مقالات34,300
تعداد مشاهده مقاله47,126,462
تعداد دریافت فایل اصل مقاله78,033,421
رفیع پور, فریدون, سیف زاده, مینا, جلیلی, سید حسن. (1397). تاثیر سطوح مختلف نشاسته های گندم و سیب زمینی بر کیفیت شیمیایی و حسی کوفته ماهی کپور نقره‎ای (Hypophthalmichthys molitrix) و ماندگاری کنسرو تولیدی طی 24 ماه نگهداری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 2(بهار 97), 99-108.
فریدون رفیع پور; مینا سیف زاده; سید حسن جلیلی. "تاثیر سطوح مختلف نشاسته های گندم و سیب زمینی بر کیفیت شیمیایی و حسی کوفته ماهی کپور نقره‎ای (Hypophthalmichthys molitrix) و ماندگاری کنسرو تولیدی طی 24 ماه نگهداری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 2, بهار 97, 1397, 99-108.
رفیع پور, فریدون, سیف زاده, مینا, جلیلی, سید حسن. (1397). 'تاثیر سطوح مختلف نشاسته های گندم و سیب زمینی بر کیفیت شیمیایی و حسی کوفته ماهی کپور نقره‎ای (Hypophthalmichthys molitrix) و ماندگاری کنسرو تولیدی طی 24 ماه نگهداری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 2(بهار 97), pp. 99-108.
رفیع پور, فریدون, سیف زاده, مینا, جلیلی, سید حسن. تاثیر سطوح مختلف نشاسته های گندم و سیب زمینی بر کیفیت شیمیایی و حسی کوفته ماهی کپور نقره‎ای (Hypophthalmichthys molitrix) و ماندگاری کنسرو تولیدی طی 24 ماه نگهداری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 2(بهار 97): 99-108.


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب