آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,086
تعداد مقالات34,441
تعداد مشاهده مقاله48,887,278
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,339,410
بیگ محمدی, زهرا, برکتی, مژده, شهیری طبرستانی, هدی. (1397). بررسی تأثیر کربوکسی متیل سلولز و نشاسته سیب زمینی برکیفیت مرغ برگر کم چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(1), 1-14. doi: 10.22092/fooder.2018.121497.1138
زهرا بیگ محمدی; مژده برکتی; هدی شهیری طبرستانی. "بررسی تأثیر کربوکسی متیل سلولز و نشاسته سیب زمینی برکیفیت مرغ برگر کم چرب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 1, 1397, 1-14. doi: 10.22092/fooder.2018.121497.1138
بیگ محمدی, زهرا, برکتی, مژده, شهیری طبرستانی, هدی. (1397). 'بررسی تأثیر کربوکسی متیل سلولز و نشاسته سیب زمینی برکیفیت مرغ برگر کم چرب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(1), pp. 1-14. doi: 10.22092/fooder.2018.121497.1138
بیگ محمدی, زهرا, برکتی, مژده, شهیری طبرستانی, هدی. بررسی تأثیر کربوکسی متیل سلولز و نشاسته سیب زمینی برکیفیت مرغ برگر کم چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 17(1): 1-14. doi: 10.22092/fooder.2018.121497.1138


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب