آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,042
تعداد مشاهده مقاله28,071,031
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,247,078
آقامحمدی, بنفشه, رضوی, سید محمد علی, مظاهری تهرانی, مصطفی, فرهودی, مهدی. (1397). تاثیر استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز بر برخی ویژگی های عملکردی شیرخشک بدون چربی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(1), 91-103. doi: 10.22092/fooder.2018.121454.1136
بنفشه آقامحمدی; سید محمد علی رضوی; مصطفی مظاهری تهرانی; مهدی فرهودی. "تاثیر استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز بر برخی ویژگی های عملکردی شیرخشک بدون چربی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 1, 1397, 91-103. doi: 10.22092/fooder.2018.121454.1136
آقامحمدی, بنفشه, رضوی, سید محمد علی, مظاهری تهرانی, مصطفی, فرهودی, مهدی. (1397). 'تاثیر استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز بر برخی ویژگی های عملکردی شیرخشک بدون چربی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(1), pp. 91-103. doi: 10.22092/fooder.2018.121454.1136
آقامحمدی, بنفشه, رضوی, سید محمد علی, مظاهری تهرانی, مصطفی, فرهودی, مهدی. تاثیر استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز بر برخی ویژگی های عملکردی شیرخشک بدون چربی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 17(1): 91-103. doi: 10.22092/fooder.2018.121454.1136


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب