رنجی, ذبیح اله. (1361). بررسی پنج واریته چغندرعلوفه ای و مقایسه ارزش غذایی آن با یونجه و ذرت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 2(0), 19-25. doi: 10.22092/jsb.1983.117651
ذبیح اله رنجی. "بررسی پنج واریته چغندرعلوفه ای و مقایسه ارزش غذایی آن با یونجه و ذرت". سامانه مدیریت نشریات علمی, 2, 0, 1361, 19-25. doi: 10.22092/jsb.1983.117651
رنجی, ذبیح اله. (1361). 'بررسی پنج واریته چغندرعلوفه ای و مقایسه ارزش غذایی آن با یونجه و ذرت', سامانه مدیریت نشریات علمی, 2(0), pp. 19-25. doi: 10.22092/jsb.1983.117651
رنجی, ذبیح اله. بررسی پنج واریته چغندرعلوفه ای و مقایسه ارزش غذایی آن با یونجه و ذرت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1361; 2(0): 19-25. doi: 10.22092/jsb.1983.117651


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.