آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,049
تعداد مقالات34,082
تعداد مشاهده مقاله46,533,897
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,582,241
اسماعیلی, علی اعظم, کرامت, عبدالصمد, تیموری یانسری, اسدالله, اورجی, حسین. (1397). اثرات کاهش سطح پروتئین جیره و درصد پودر ماهی بر شاخص های رشد و میزان نیتروژن آزاد شده در ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792)). سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(4), 137-148. doi: 10.22092/isfj.2018.117747
علی اعظم اسماعیلی; عبدالصمد کرامت; اسدالله تیموری یانسری; حسین اورجی. "اثرات کاهش سطح پروتئین جیره و درصد پودر ماهی بر شاخص های رشد و میزان نیتروژن آزاد شده در ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792))". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 4, 1397, 137-148. doi: 10.22092/isfj.2018.117747
اسماعیلی, علی اعظم, کرامت, عبدالصمد, تیموری یانسری, اسدالله, اورجی, حسین. (1397). 'اثرات کاهش سطح پروتئین جیره و درصد پودر ماهی بر شاخص های رشد و میزان نیتروژن آزاد شده در ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792))', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(4), pp. 137-148. doi: 10.22092/isfj.2018.117747
اسماعیلی, علی اعظم, کرامت, عبدالصمد, تیموری یانسری, اسدالله, اورجی, حسین. اثرات کاهش سطح پروتئین جیره و درصد پودر ماهی بر شاخص های رشد و میزان نیتروژن آزاد شده در ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792)). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 27(4): 137-148. doi: 10.22092/isfj.2018.117747


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب