آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,039
تعداد مشاهده مقاله27,638,362
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,206,097
عزیزیان, مهتاب, ساکی, علی اصغر, یعقوبفر, اکبر. (1397). اثر شکل فیزیکی جیره های غذایی (آردی، پلت و اکسترود) بر ویژگی های بستر، خصوصیات کیفی پا، سینه و شاخص های استخوان درشت نی در جوجه های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(120), 159-172. doi: 10.22092/asj.2018.116737.1590
مهتاب عزیزیان; علی اصغر ساکی; اکبر یعقوبفر. "اثر شکل فیزیکی جیره های غذایی (آردی، پلت و اکسترود) بر ویژگی های بستر، خصوصیات کیفی پا، سینه و شاخص های استخوان درشت نی در جوجه های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 31, 120, 1397, 159-172. doi: 10.22092/asj.2018.116737.1590
عزیزیان, مهتاب, ساکی, علی اصغر, یعقوبفر, اکبر. (1397). 'اثر شکل فیزیکی جیره های غذایی (آردی، پلت و اکسترود) بر ویژگی های بستر، خصوصیات کیفی پا، سینه و شاخص های استخوان درشت نی در جوجه های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(120), pp. 159-172. doi: 10.22092/asj.2018.116737.1590
عزیزیان, مهتاب, ساکی, علی اصغر, یعقوبفر, اکبر. اثر شکل فیزیکی جیره های غذایی (آردی، پلت و اکسترود) بر ویژگی های بستر، خصوصیات کیفی پا، سینه و شاخص های استخوان درشت نی در جوجه های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 31(120): 159-172. doi: 10.22092/asj.2018.116737.1590


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب