آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,944
تعداد مقالات33,229
تعداد مشاهده مقاله43,866,159
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,372,416
عزیزیان, مهتاب, ساکی, علی اصغر, یعقوبفر, اکبر. (1397). اثر شکل فیزیکی جیره های غذایی (آردی، پلت و اکسترود) بر ویژگی های بستر، خصوصیات کیفی پا، سینه و شاخص های استخوان درشت نی در جوجه های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(120), 159-172. doi: 10.22092/asj.2018.116737.1590
مهتاب عزیزیان; علی اصغر ساکی; اکبر یعقوبفر. "اثر شکل فیزیکی جیره های غذایی (آردی، پلت و اکسترود) بر ویژگی های بستر، خصوصیات کیفی پا، سینه و شاخص های استخوان درشت نی در جوجه های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 31, 120, 1397, 159-172. doi: 10.22092/asj.2018.116737.1590
عزیزیان, مهتاب, ساکی, علی اصغر, یعقوبفر, اکبر. (1397). 'اثر شکل فیزیکی جیره های غذایی (آردی، پلت و اکسترود) بر ویژگی های بستر، خصوصیات کیفی پا، سینه و شاخص های استخوان درشت نی در جوجه های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(120), pp. 159-172. doi: 10.22092/asj.2018.116737.1590
عزیزیان, مهتاب, ساکی, علی اصغر, یعقوبفر, اکبر. اثر شکل فیزیکی جیره های غذایی (آردی، پلت و اکسترود) بر ویژگی های بستر، خصوصیات کیفی پا، سینه و شاخص های استخوان درشت نی در جوجه های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 31(120): 159-172. doi: 10.22092/asj.2018.116737.1590


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب