آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,020
تعداد مقالات33,742
تعداد مشاهده مقاله44,990,479
تعداد دریافت فایل اصل مقاله47,565,138
شیخ زاده, نجمه, موسوی, شلاله. (1398). تاثیر عصاره اتانولی چای سبز (Camellia sinensis) بر فراسنجه های بیوشیمیایی و وضعیت اکسیداتیو در ماهی قرمز(Carassius auratus). سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(3), 118-123. doi: 10.22092/vj.2019.124409.1536
نجمه شیخ زاده; شلاله موسوی. "تاثیر عصاره اتانولی چای سبز (Camellia sinensis) بر فراسنجه های بیوشیمیایی و وضعیت اکسیداتیو در ماهی قرمز(Carassius auratus)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 32, 3, 1398, 118-123. doi: 10.22092/vj.2019.124409.1536
شیخ زاده, نجمه, موسوی, شلاله. (1398). 'تاثیر عصاره اتانولی چای سبز (Camellia sinensis) بر فراسنجه های بیوشیمیایی و وضعیت اکسیداتیو در ماهی قرمز(Carassius auratus)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(3), pp. 118-123. doi: 10.22092/vj.2019.124409.1536
شیخ زاده, نجمه, موسوی, شلاله. تاثیر عصاره اتانولی چای سبز (Camellia sinensis) بر فراسنجه های بیوشیمیایی و وضعیت اکسیداتیو در ماهی قرمز(Carassius auratus). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 32(3): 118-123. doi: 10.22092/vj.2019.124409.1536


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب