آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,049
تعداد مقالات34,082
تعداد مشاهده مقاله46,539,699
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,592,340
بادفر, نرجس, جعفرپور, سید علی. (1398). تأثیر کاربرد توأم پراکسید‌ هیدروژن (H2O2)، دفعات شستشو و نسبت آب به گوشت بر کیفیت رنگ آب و سوریمی حاصل از گوشت چرخ‌شده ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix). سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(1), 19-29. doi: 10.22092/isfj.2019.118527
نرجس بادفر; سید علی جعفرپور. "تأثیر کاربرد توأم پراکسید‌ هیدروژن (H2O2)، دفعات شستشو و نسبت آب به گوشت بر کیفیت رنگ آب و سوریمی حاصل از گوشت چرخ‌شده ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 1, 1398, 19-29. doi: 10.22092/isfj.2019.118527
بادفر, نرجس, جعفرپور, سید علی. (1398). 'تأثیر کاربرد توأم پراکسید‌ هیدروژن (H2O2)، دفعات شستشو و نسبت آب به گوشت بر کیفیت رنگ آب و سوریمی حاصل از گوشت چرخ‌شده ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(1), pp. 19-29. doi: 10.22092/isfj.2019.118527
بادفر, نرجس, جعفرپور, سید علی. تأثیر کاربرد توأم پراکسید‌ هیدروژن (H2O2)، دفعات شستشو و نسبت آب به گوشت بر کیفیت رنگ آب و سوریمی حاصل از گوشت چرخ‌شده ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 28(1): 19-29. doi: 10.22092/isfj.2019.118527


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب