گراوند, آزاده, چاجی, مرتضی, ساری, محسن, محمدآبادی, طاهره. (1397). ‌گوارش‌پذیری و تخمیر کاه گندم و کنجاله سویا توسط باکتری‌های جدا شده از شکمبه گوسفندان تغذیه شده با جیره‌های حاوی تفاله‌زیتون. سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(121), 159-172. doi: 10.22092/asj.2018.116616.1587
آزاده گراوند; مرتضی چاجی; محسن ساری; طاهره محمدآبادی. "‌گوارش‌پذیری و تخمیر کاه گندم و کنجاله سویا توسط باکتری‌های جدا شده از شکمبه گوسفندان تغذیه شده با جیره‌های حاوی تفاله‌زیتون". سامانه مدیریت نشریات علمی, 31, 121, 1397, 159-172. doi: 10.22092/asj.2018.116616.1587
گراوند, آزاده, چاجی, مرتضی, ساری, محسن, محمدآبادی, طاهره. (1397). '‌گوارش‌پذیری و تخمیر کاه گندم و کنجاله سویا توسط باکتری‌های جدا شده از شکمبه گوسفندان تغذیه شده با جیره‌های حاوی تفاله‌زیتون', سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(121), pp. 159-172. doi: 10.22092/asj.2018.116616.1587
گراوند, آزاده, چاجی, مرتضی, ساری, محسن, محمدآبادی, طاهره. ‌گوارش‌پذیری و تخمیر کاه گندم و کنجاله سویا توسط باکتری‌های جدا شده از شکمبه گوسفندان تغذیه شده با جیره‌های حاوی تفاله‌زیتون. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 31(121): 159-172. doi: 10.22092/asj.2018.116616.1587


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.