آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,042
تعداد مشاهده مقاله27,944,063
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,239,970
حیدری, فاطمه, حسینی شکرابی, سید پژمان, شمسایی مهرجان, مهدی. (1398). اثر استفاده از سطوح مختلف دانه آناتو (Bixa orellana) در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) جوان بر برخی شاخص‌های خونی، رشد و رنگ فیله. سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(3), 23-32. doi: 10.22092/isfj.2019.119001
فاطمه حیدری; سید پژمان حسینی شکرابی; مهدی شمسایی مهرجان. "اثر استفاده از سطوح مختلف دانه آناتو (Bixa orellana) در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) جوان بر برخی شاخص‌های خونی، رشد و رنگ فیله". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 3, 1398, 23-32. doi: 10.22092/isfj.2019.119001
حیدری, فاطمه, حسینی شکرابی, سید پژمان, شمسایی مهرجان, مهدی. (1398). 'اثر استفاده از سطوح مختلف دانه آناتو (Bixa orellana) در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) جوان بر برخی شاخص‌های خونی، رشد و رنگ فیله', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(3), pp. 23-32. doi: 10.22092/isfj.2019.119001
حیدری, فاطمه, حسینی شکرابی, سید پژمان, شمسایی مهرجان, مهدی. اثر استفاده از سطوح مختلف دانه آناتو (Bixa orellana) در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) جوان بر برخی شاخص‌های خونی، رشد و رنگ فیله. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 28(3): 23-32. doi: 10.22092/isfj.2019.119001


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب