فرض الهی, لیلا, سروی مغانلو, کوروش, ایمانی, احمد. (1398). اثر مجزا و ترکیبی عصاره‌‌های کاسنی (Cichorium intybus) و علف‌چای (Hypericum perforatum) بر شاخص های ایمنی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(2), 141-152. doi: 10.22092/isfj.2019.119048
لیلا فرض الهی; کوروش سروی مغانلو; احمد ایمانی. "اثر مجزا و ترکیبی عصاره‌‌های کاسنی (Cichorium intybus) و علف‌چای (Hypericum perforatum) بر شاخص های ایمنی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 2, 1398, 141-152. doi: 10.22092/isfj.2019.119048
فرض الهی, لیلا, سروی مغانلو, کوروش, ایمانی, احمد. (1398). 'اثر مجزا و ترکیبی عصاره‌‌های کاسنی (Cichorium intybus) و علف‌چای (Hypericum perforatum) بر شاخص های ایمنی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(2), pp. 141-152. doi: 10.22092/isfj.2019.119048
فرض الهی, لیلا, سروی مغانلو, کوروش, ایمانی, احمد. اثر مجزا و ترکیبی عصاره‌‌های کاسنی (Cichorium intybus) و علف‌چای (Hypericum perforatum) بر شاخص های ایمنی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 28(2): 141-152. doi: 10.22092/isfj.2019.119048


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.