حیدری, راویه, باقری, نادعلی, بابائیان جلودار, نادعلی, نجفی زرینی, حمید. (1397). برآورد ترکیب‏ پذیری و عمل ژن برای برخی خصوصیات مربوط به کیفیت غذایی و پخت در برنج (Oryza sativa L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 34(3), 287-306. doi: 10.22092/spij.2020.119083
راویه حیدری; نادعلی باقری; نادعلی بابائیان جلودار; حمید نجفی زرینی. "برآورد ترکیب‏ پذیری و عمل ژن برای برخی خصوصیات مربوط به کیفیت غذایی و پخت در برنج (Oryza sativa L.)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 34, 3, 1397, 287-306. doi: 10.22092/spij.2020.119083
حیدری, راویه, باقری, نادعلی, بابائیان جلودار, نادعلی, نجفی زرینی, حمید. (1397). 'برآورد ترکیب‏ پذیری و عمل ژن برای برخی خصوصیات مربوط به کیفیت غذایی و پخت در برنج (Oryza sativa L.)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 34(3), pp. 287-306. doi: 10.22092/spij.2020.119083
حیدری, راویه, باقری, نادعلی, بابائیان جلودار, نادعلی, نجفی زرینی, حمید. برآورد ترکیب‏ پذیری و عمل ژن برای برخی خصوصیات مربوط به کیفیت غذایی و پخت در برنج (Oryza sativa L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 34(3): 287-306. doi: 10.22092/spij.2020.119083


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.