آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,100
تعداد مقالات34,610
تعداد مشاهده مقاله49,582,996
تعداد دریافت فایل اصل مقاله80,021,034
باصری ارغوانی, حسین, عسکری ساری, ابوالفضل, جواهری بابلی, مهران. (1398). تاثیر افزودن اتیلن دی آمین تترا استیک اسید به جیره غذایی بر کاهش میزان عناصر سنگین در گوشت ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(3), 1-12. doi: 10.22092/isfj.2019.119104
حسین باصری ارغوانی; ابوالفضل عسکری ساری; مهران جواهری بابلی. "تاثیر افزودن اتیلن دی آمین تترا استیک اسید به جیره غذایی بر کاهش میزان عناصر سنگین در گوشت ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 3, 1398, 1-12. doi: 10.22092/isfj.2019.119104
باصری ارغوانی, حسین, عسکری ساری, ابوالفضل, جواهری بابلی, مهران. (1398). 'تاثیر افزودن اتیلن دی آمین تترا استیک اسید به جیره غذایی بر کاهش میزان عناصر سنگین در گوشت ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(3), pp. 1-12. doi: 10.22092/isfj.2019.119104
باصری ارغوانی, حسین, عسکری ساری, ابوالفضل, جواهری بابلی, مهران. تاثیر افزودن اتیلن دی آمین تترا استیک اسید به جیره غذایی بر کاهش میزان عناصر سنگین در گوشت ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 28(3): 1-12. doi: 10.22092/isfj.2019.119104


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب