آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,037
تعداد مقالات33,984
تعداد مشاهده مقاله45,773,306
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,191,321
رحیمی, درخشنده, منصوری یاراحمدی, حسین, یعقوبفر, اکبر, فخرایی, جعفر. (1398). اثر سطوح مختلف اسانس مرزه، پودر سیر و شبدر بر ‌عملکرد، خصوصیات لاشه و نسبت بازده انرژی و پروتئین در جوجه‌های‌گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(122), 105-120. doi: 10.22092/asj.2018.121430.1678
درخشنده رحیمی; حسین منصوری یاراحمدی; اکبر یعقوبفر; جعفر فخرایی. "اثر سطوح مختلف اسانس مرزه، پودر سیر و شبدر بر ‌عملکرد، خصوصیات لاشه و نسبت بازده انرژی و پروتئین در جوجه‌های‌گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 32, 122, 1398, 105-120. doi: 10.22092/asj.2018.121430.1678
رحیمی, درخشنده, منصوری یاراحمدی, حسین, یعقوبفر, اکبر, فخرایی, جعفر. (1398). 'اثر سطوح مختلف اسانس مرزه، پودر سیر و شبدر بر ‌عملکرد، خصوصیات لاشه و نسبت بازده انرژی و پروتئین در جوجه‌های‌گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(122), pp. 105-120. doi: 10.22092/asj.2018.121430.1678
رحیمی, درخشنده, منصوری یاراحمدی, حسین, یعقوبفر, اکبر, فخرایی, جعفر. اثر سطوح مختلف اسانس مرزه، پودر سیر و شبدر بر ‌عملکرد، خصوصیات لاشه و نسبت بازده انرژی و پروتئین در جوجه‌های‌گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 32(122): 105-120. doi: 10.22092/asj.2018.121430.1678


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب