آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,042
تعداد مشاهده مقاله27,944,315
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,240,112
کریمی, مهدی, قیافه داودی, مهدی, شیخ الاسلامی, زهرا. (1398). افزایش کیفیت و کاهش ضایعات آرد و نان با استقاده از بهبود دهنده ها. سامانه مدیریت نشریات علمی, 2(3), 27-28.
مهدی کریمی; مهدی قیافه داودی; زهرا شیخ الاسلامی. "افزایش کیفیت و کاهش ضایعات آرد و نان با استقاده از بهبود دهنده ها". سامانه مدیریت نشریات علمی, 2, 3, 1398, 27-28.
کریمی, مهدی, قیافه داودی, مهدی, شیخ الاسلامی, زهرا. (1398). 'افزایش کیفیت و کاهش ضایعات آرد و نان با استقاده از بهبود دهنده ها', سامانه مدیریت نشریات علمی, 2(3), pp. 27-28.
کریمی, مهدی, قیافه داودی, مهدی, شیخ الاسلامی, زهرا. افزایش کیفیت و کاهش ضایعات آرد و نان با استقاده از بهبود دهنده ها. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 2(3): 27-28.


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب