اجاق, سید مهدی, شریعتمداری, فاطمه, کردجزی, معظمه, عبداللهی, مهدی. (1398). بررسی ویژگی‌های کیفی فیلم نانو کامپوزیت در ترکیب با اسانس مریم گلی (Salvia officinalisL.) به‌عنوان پوشش نگهدارنده در فیله‌ ماهی قزل آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 3(بهار 98), 1-16.
سید مهدی اجاق; فاطمه شریعتمداری; معظمه کردجزی; مهدی عبداللهی. "بررسی ویژگی‌های کیفی فیلم نانو کامپوزیت در ترکیب با اسانس مریم گلی (Salvia officinalisL.) به‌عنوان پوشش نگهدارنده در فیله‌ ماهی قزل آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال". سامانه مدیریت نشریات علمی, 3, بهار 98, 1398, 1-16.
اجاق, سید مهدی, شریعتمداری, فاطمه, کردجزی, معظمه, عبداللهی, مهدی. (1398). 'بررسی ویژگی‌های کیفی فیلم نانو کامپوزیت در ترکیب با اسانس مریم گلی (Salvia officinalisL.) به‌عنوان پوشش نگهدارنده در فیله‌ ماهی قزل آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال', سامانه مدیریت نشریات علمی, 3(بهار 98), pp. 1-16.
اجاق, سید مهدی, شریعتمداری, فاطمه, کردجزی, معظمه, عبداللهی, مهدی. بررسی ویژگی‌های کیفی فیلم نانو کامپوزیت در ترکیب با اسانس مریم گلی (Salvia officinalisL.) به‌عنوان پوشش نگهدارنده در فیله‌ ماهی قزل آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 3(بهار 98): 1-16.


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.