آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,074
تعداد مقالات34,301
تعداد مشاهده مقاله47,136,630
تعداد دریافت فایل اصل مقاله78,043,213
سیف زاده, مینا. (1398). تهیه سس از میگوی ژاپنی (Macrobrachium nipponense) منجمد تالاب انزلی و ارزیابی کیفیت میکروبی، شیمیایی، حسی و مدت زمان ماندگاری آن در دمای یخچال (oC 4). سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(4), 139-149. doi: 10.22092/isfj.2019.119508
مینا سیف زاده. "تهیه سس از میگوی ژاپنی (Macrobrachium nipponense) منجمد تالاب انزلی و ارزیابی کیفیت میکروبی، شیمیایی، حسی و مدت زمان ماندگاری آن در دمای یخچال (oC 4)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 4, 1398, 139-149. doi: 10.22092/isfj.2019.119508
سیف زاده, مینا. (1398). 'تهیه سس از میگوی ژاپنی (Macrobrachium nipponense) منجمد تالاب انزلی و ارزیابی کیفیت میکروبی، شیمیایی، حسی و مدت زمان ماندگاری آن در دمای یخچال (oC 4)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(4), pp. 139-149. doi: 10.22092/isfj.2019.119508
سیف زاده, مینا. تهیه سس از میگوی ژاپنی (Macrobrachium nipponense) منجمد تالاب انزلی و ارزیابی کیفیت میکروبی، شیمیایی، حسی و مدت زمان ماندگاری آن در دمای یخچال (oC 4). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 28(4): 139-149. doi: 10.22092/isfj.2019.119508


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب