شیخ الاسلامی, زهرا, کریمی, مهدی, قیافه داودی, مهدی. (1398). کاربرد صمغ‌‌های بومی ایران (ریحان، کتیرا و بالنگو شیرازی) بهبود کیفیت نان بربری نیمه پز منجمد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 2(1), 73-84.
زهرا شیخ الاسلامی; مهدی کریمی; مهدی قیافه داودی. "کاربرد صمغ‌‌های بومی ایران (ریحان، کتیرا و بالنگو شیرازی) بهبود کیفیت نان بربری نیمه پز منجمد". سامانه مدیریت نشریات علمی, 2, 1, 1398, 73-84.
شیخ الاسلامی, زهرا, کریمی, مهدی, قیافه داودی, مهدی. (1398). 'کاربرد صمغ‌‌های بومی ایران (ریحان، کتیرا و بالنگو شیرازی) بهبود کیفیت نان بربری نیمه پز منجمد', سامانه مدیریت نشریات علمی, 2(1), pp. 73-84.
شیخ الاسلامی, زهرا, کریمی, مهدی, قیافه داودی, مهدی. کاربرد صمغ‌‌های بومی ایران (ریحان، کتیرا و بالنگو شیرازی) بهبود کیفیت نان بربری نیمه پز منجمد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 2(1): 73-84.


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.