دهقانی بیدگلی, رضا. (1398). بررسی تاثیر زمان ماندگاری بر ترکیبات فنولی، ویتامین ث و فعالیت آنتی‌اکسیدانی آب زرشک. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1(1), 7-13.
رضا دهقانی بیدگلی. "بررسی تاثیر زمان ماندگاری بر ترکیبات فنولی، ویتامین ث و فعالیت آنتی‌اکسیدانی آب زرشک". سامانه مدیریت نشریات علمی, 1, 1, 1398, 7-13.
دهقانی بیدگلی, رضا. (1398). 'بررسی تاثیر زمان ماندگاری بر ترکیبات فنولی، ویتامین ث و فعالیت آنتی‌اکسیدانی آب زرشک', سامانه مدیریت نشریات علمی, 1(1), pp. 7-13.
دهقانی بیدگلی, رضا. بررسی تاثیر زمان ماندگاری بر ترکیبات فنولی، ویتامین ث و فعالیت آنتی‌اکسیدانی آب زرشک. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 1(1): 7-13.


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.