جنت پور, غلام رضا, صفائی چائی کار, صنم, فلک رو, کوروش. (1398). اثرات مدت استراحت بوته و زمان انجام هرس کف ‌بر بر خصوصیات مهم کمی و کیفی چای. سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(1), 135-144. doi: 10.22092/rafhc.2019.116385.1105
غلام رضا جنت پور; صنم صفائی چائی کار; کوروش فلک رو. "اثرات مدت استراحت بوته و زمان انجام هرس کف ‌بر بر خصوصیات مهم کمی و کیفی چای". سامانه مدیریت نشریات علمی, 8, 1, 1398, 135-144. doi: 10.22092/rafhc.2019.116385.1105
جنت پور, غلام رضا, صفائی چائی کار, صنم, فلک رو, کوروش. (1398). 'اثرات مدت استراحت بوته و زمان انجام هرس کف ‌بر بر خصوصیات مهم کمی و کیفی چای', سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(1), pp. 135-144. doi: 10.22092/rafhc.2019.116385.1105
جنت پور, غلام رضا, صفائی چائی کار, صنم, فلک رو, کوروش. اثرات مدت استراحت بوته و زمان انجام هرس کف ‌بر بر خصوصیات مهم کمی و کیفی چای. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 8(1): 135-144. doi: 10.22092/rafhc.2019.116385.1105


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.