آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,006
تعداد مقالات33,642
تعداد مشاهده مقاله44,581,101
تعداد دریافت فایل اصل مقاله31,796,891
نیکوفرد, وجیهه, یعقوبفر, اکبر, قاضی هرسینی, شهاب. (1398). اثرات سطوح مختلف اسیدهای آمینه کریستاله در جیره‌های‌ غذایی بر مقدار نیتروژن سرم و آمونیاک پلاسمای خون جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(30), 3-12. doi: 10.22092/aasrj.2018.122091.1150
وجیهه نیکوفرد; اکبر یعقوبفر; شهاب قاضی هرسینی. "اثرات سطوح مختلف اسیدهای آمینه کریستاله در جیره‌های‌ غذایی بر مقدار نیتروژن سرم و آمونیاک پلاسمای خون جوجه‌های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 8, 30, 1398, 3-12. doi: 10.22092/aasrj.2018.122091.1150
نیکوفرد, وجیهه, یعقوبفر, اکبر, قاضی هرسینی, شهاب. (1398). 'اثرات سطوح مختلف اسیدهای آمینه کریستاله در جیره‌های‌ غذایی بر مقدار نیتروژن سرم و آمونیاک پلاسمای خون جوجه‌های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(30), pp. 3-12. doi: 10.22092/aasrj.2018.122091.1150
نیکوفرد, وجیهه, یعقوبفر, اکبر, قاضی هرسینی, شهاب. اثرات سطوح مختلف اسیدهای آمینه کریستاله در جیره‌های‌ غذایی بر مقدار نیتروژن سرم و آمونیاک پلاسمای خون جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 8(30): 3-12. doi: 10.22092/aasrj.2018.122091.1150


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب