مهدوی عادلی, حمید رضا, پوراحمد, رضوان. (1398). بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پنیرهای سنتی کردی خراسان شمالی، سیا مزگی گیلان و افتر سمنان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(30), 13-22. doi: 10.22092/aasrj.2018.122069.1148
حمید رضا مهدوی عادلی; رضوان پوراحمد. "بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پنیرهای سنتی کردی خراسان شمالی، سیا مزگی گیلان و افتر سمنان". سامانه مدیریت نشریات علمی, 8, 30, 1398, 13-22. doi: 10.22092/aasrj.2018.122069.1148
مهدوی عادلی, حمید رضا, پوراحمد, رضوان. (1398). 'بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پنیرهای سنتی کردی خراسان شمالی، سیا مزگی گیلان و افتر سمنان', سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(30), pp. 13-22. doi: 10.22092/aasrj.2018.122069.1148
مهدوی عادلی, حمید رضا, پوراحمد, رضوان. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پنیرهای سنتی کردی خراسان شمالی، سیا مزگی گیلان و افتر سمنان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 8(30): 13-22. doi: 10.22092/aasrj.2018.122069.1148


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.