آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,998
تعداد مقالات33,579
تعداد مشاهده مقاله44,251,581
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,622,654
نجف نجفی, مسعود, نعمتی, سارا, محمدی ثانی, علی, کدخدایی, رسول. (1398). ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی و پایداری نانوامولسیون آب در روغن حاوی عصاره زعفران. سامانه مدیریت نشریات علمی, 2(2), 12-24. doi: 10.22092/mpt.2020.126339.1040
مسعود نجف نجفی; سارا نعمتی; علی محمدی ثانی; رسول کدخدایی. "ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی و پایداری نانوامولسیون آب در روغن حاوی عصاره زعفران". سامانه مدیریت نشریات علمی, 2, 2, 1398, 12-24. doi: 10.22092/mpt.2020.126339.1040
نجف نجفی, مسعود, نعمتی, سارا, محمدی ثانی, علی, کدخدایی, رسول. (1398). 'ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی و پایداری نانوامولسیون آب در روغن حاوی عصاره زعفران', سامانه مدیریت نشریات علمی, 2(2), pp. 12-24. doi: 10.22092/mpt.2020.126339.1040
نجف نجفی, مسعود, نعمتی, سارا, محمدی ثانی, علی, کدخدایی, رسول. ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی و پایداری نانوامولسیون آب در روغن حاوی عصاره زعفران. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 2(2): 12-24. doi: 10.22092/mpt.2020.126339.1040


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب