آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,086
تعداد مقالات34,442
تعداد مشاهده مقاله48,918,809
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,355,649
آزاد بخت, محسن, محمودی, محمد جواد, واحدی ترشیزی, محمد, قزاق جاهد, رضا. (1399). ارزیابی خواص کیفی هویج در خشک کنی با مایکروویو با پیش تیمارهای مختلف به کمک شبکۀ عصبی مصنوعی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(75), 81-96. doi: 10.22092/erams.2020.127233.1323
محسن آزاد بخت; محمد جواد محمودی; محمد واحدی ترشیزی; رضا قزاق جاهد. "ارزیابی خواص کیفی هویج در خشک کنی با مایکروویو با پیش تیمارهای مختلف به کمک شبکۀ عصبی مصنوعی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 21, 75, 1399, 81-96. doi: 10.22092/erams.2020.127233.1323
آزاد بخت, محسن, محمودی, محمد جواد, واحدی ترشیزی, محمد, قزاق جاهد, رضا. (1399). 'ارزیابی خواص کیفی هویج در خشک کنی با مایکروویو با پیش تیمارهای مختلف به کمک شبکۀ عصبی مصنوعی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(75), pp. 81-96. doi: 10.22092/erams.2020.127233.1323
آزاد بخت, محسن, محمودی, محمد جواد, واحدی ترشیزی, محمد, قزاق جاهد, رضا. ارزیابی خواص کیفی هویج در خشک کنی با مایکروویو با پیش تیمارهای مختلف به کمک شبکۀ عصبی مصنوعی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 21(75): 81-96. doi: 10.22092/erams.2020.127233.1323


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب