آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,086
تعداد مقالات34,442
تعداد مشاهده مقاله48,918,652
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,355,517
اورعی, فرشته, حسینی, سید ابراهیم, ذریه زهرا, سید محمد جلیل, صفری, رضا. (1399). تعیین حداقل غلظت بازدارندگی عصاره اتانولی پوست پرتقال و تاثیر آن بر فلور باکتری‌های مولد فساد در فیله فیل ماهی (Huso huso)در زمان نگهداری در یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(3), 25-36. doi: 10.22092/isfj.2020.121508
فرشته اورعی; سید ابراهیم حسینی; سید محمد جلیل ذریه زهرا; رضا صفری. "تعیین حداقل غلظت بازدارندگی عصاره اتانولی پوست پرتقال و تاثیر آن بر فلور باکتری‌های مولد فساد در فیله فیل ماهی (Huso huso)در زمان نگهداری در یخچال". سامانه مدیریت نشریات علمی, 29, 3, 1399, 25-36. doi: 10.22092/isfj.2020.121508
اورعی, فرشته, حسینی, سید ابراهیم, ذریه زهرا, سید محمد جلیل, صفری, رضا. (1399). 'تعیین حداقل غلظت بازدارندگی عصاره اتانولی پوست پرتقال و تاثیر آن بر فلور باکتری‌های مولد فساد در فیله فیل ماهی (Huso huso)در زمان نگهداری در یخچال', سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(3), pp. 25-36. doi: 10.22092/isfj.2020.121508
اورعی, فرشته, حسینی, سید ابراهیم, ذریه زهرا, سید محمد جلیل, صفری, رضا. تعیین حداقل غلظت بازدارندگی عصاره اتانولی پوست پرتقال و تاثیر آن بر فلور باکتری‌های مولد فساد در فیله فیل ماهی (Huso huso)در زمان نگهداری در یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 29(3): 25-36. doi: 10.22092/isfj.2020.121508


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب