آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,944
تعداد مقالات33,229
تعداد مشاهده مقاله43,867,844
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,374,188
اورعی, فرشته, حسینی, سید ابراهیم, ذریه زهرا, سید محمد جلیل, صفری, رضا. (1399). تعیین حداقل غلظت بازدارندگی عصاره اتانولی پوست پرتقال و تاثیر آن بر فلور باکتری‌های مولد فساد در فیله فیل ماهی (Huso huso)در زمان نگهداری در یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(3), 25-36. doi: 10.22092/isfj.2020.121508
فرشته اورعی; سید ابراهیم حسینی; سید محمد جلیل ذریه زهرا; رضا صفری. "تعیین حداقل غلظت بازدارندگی عصاره اتانولی پوست پرتقال و تاثیر آن بر فلور باکتری‌های مولد فساد در فیله فیل ماهی (Huso huso)در زمان نگهداری در یخچال". سامانه مدیریت نشریات علمی, 29, 3, 1399, 25-36. doi: 10.22092/isfj.2020.121508
اورعی, فرشته, حسینی, سید ابراهیم, ذریه زهرا, سید محمد جلیل, صفری, رضا. (1399). 'تعیین حداقل غلظت بازدارندگی عصاره اتانولی پوست پرتقال و تاثیر آن بر فلور باکتری‌های مولد فساد در فیله فیل ماهی (Huso huso)در زمان نگهداری در یخچال', سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(3), pp. 25-36. doi: 10.22092/isfj.2020.121508
اورعی, فرشته, حسینی, سید ابراهیم, ذریه زهرا, سید محمد جلیل, صفری, رضا. تعیین حداقل غلظت بازدارندگی عصاره اتانولی پوست پرتقال و تاثیر آن بر فلور باکتری‌های مولد فساد در فیله فیل ماهی (Huso huso)در زمان نگهداری در یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 29(3): 25-36. doi: 10.22092/isfj.2020.121508


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب