آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,074
تعداد مقالات34,301
تعداد مشاهده مقاله47,134,320
تعداد دریافت فایل اصل مقاله78,041,533
قبله, فرزاد, سور, اتا. (1399). کاربرد پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره بره موم و اسانس آویشن برروی کیفیت و ماندگاری گوشت مرغ در دمای یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(4), 63-74. doi: 10.22092/vj.2019.126729.1607
فرزاد قبله; اتا سور. "کاربرد پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره بره موم و اسانس آویشن برروی کیفیت و ماندگاری گوشت مرغ در دمای یخچال". سامانه مدیریت نشریات علمی, 33, 4, 1399, 63-74. doi: 10.22092/vj.2019.126729.1607
قبله, فرزاد, سور, اتا. (1399). 'کاربرد پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره بره موم و اسانس آویشن برروی کیفیت و ماندگاری گوشت مرغ در دمای یخچال', سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(4), pp. 63-74. doi: 10.22092/vj.2019.126729.1607
قبله, فرزاد, سور, اتا. کاربرد پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره بره موم و اسانس آویشن برروی کیفیت و ماندگاری گوشت مرغ در دمای یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 33(4): 63-74. doi: 10.22092/vj.2019.126729.1607


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب