آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,944
تعداد مقالات33,229
تعداد مشاهده مقاله43,870,009
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,377,194
قبله, فرزاد, سور, اتا. (1399). کاربرد پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره بره موم و اسانس آویشن برروی کیفیت و ماندگاری گوشت مرغ در دمای یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(4), 63-74. doi: 10.22092/vj.2019.126729.1607
فرزاد قبله; اتا سور. "کاربرد پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره بره موم و اسانس آویشن برروی کیفیت و ماندگاری گوشت مرغ در دمای یخچال". سامانه مدیریت نشریات علمی, 33, 4, 1399, 63-74. doi: 10.22092/vj.2019.126729.1607
قبله, فرزاد, سور, اتا. (1399). 'کاربرد پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره بره موم و اسانس آویشن برروی کیفیت و ماندگاری گوشت مرغ در دمای یخچال', سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(4), pp. 63-74. doi: 10.22092/vj.2019.126729.1607
قبله, فرزاد, سور, اتا. کاربرد پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره بره موم و اسانس آویشن برروی کیفیت و ماندگاری گوشت مرغ در دمای یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 33(4): 63-74. doi: 10.22092/vj.2019.126729.1607


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب