سیف زاده, مینا, خدابنده, فرشته. (1399). بررسی تأثیر منبع کربوهیدرات بر کیفیت و میزان پذیرش سس تهیه شده از زائدات منجمد میگوی ژاپنی (Macrobrachium nipponense) طی نگهداری در دمای ۴ درجه سلسیوس. سامانه مدیریت نشریات علمی, 4(بهار و تابستان 99), 25-39.
مینا سیف زاده; فرشته خدابنده. "بررسی تأثیر منبع کربوهیدرات بر کیفیت و میزان پذیرش سس تهیه شده از زائدات منجمد میگوی ژاپنی (Macrobrachium nipponense) طی نگهداری در دمای ۴ درجه سلسیوس". سامانه مدیریت نشریات علمی, 4, بهار و تابستان 99, 1399, 25-39.
سیف زاده, مینا, خدابنده, فرشته. (1399). 'بررسی تأثیر منبع کربوهیدرات بر کیفیت و میزان پذیرش سس تهیه شده از زائدات منجمد میگوی ژاپنی (Macrobrachium nipponense) طی نگهداری در دمای ۴ درجه سلسیوس', سامانه مدیریت نشریات علمی, 4(بهار و تابستان 99), pp. 25-39.
سیف زاده, مینا, خدابنده, فرشته. بررسی تأثیر منبع کربوهیدرات بر کیفیت و میزان پذیرش سس تهیه شده از زائدات منجمد میگوی ژاپنی (Macrobrachium nipponense) طی نگهداری در دمای ۴ درجه سلسیوس. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 4(بهار و تابستان 99): 25-39.


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.