کوگانی, صبا, رومیانی, لاله. (1399). تاثیر عصاره الکلی گیاهان بن سرخ ( (Allium jesdanum، شنگ (Tragopon carcifolus) و شاتره (Fumaria parviflora) بر ماندگاری فیله ماهی سفید (Rutilus frisii kutum). سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(3), 93-108. doi: 10.22092/isfj.2020.122453
صبا کوگانی; لاله رومیانی. "تاثیر عصاره الکلی گیاهان بن سرخ ( (Allium jesdanum، شنگ (Tragopon carcifolus) و شاتره (Fumaria parviflora) بر ماندگاری فیله ماهی سفید (Rutilus frisii kutum)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 29, 3, 1399, 93-108. doi: 10.22092/isfj.2020.122453
کوگانی, صبا, رومیانی, لاله. (1399). 'تاثیر عصاره الکلی گیاهان بن سرخ ( (Allium jesdanum، شنگ (Tragopon carcifolus) و شاتره (Fumaria parviflora) بر ماندگاری فیله ماهی سفید (Rutilus frisii kutum)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(3), pp. 93-108. doi: 10.22092/isfj.2020.122453
کوگانی, صبا, رومیانی, لاله. تاثیر عصاره الکلی گیاهان بن سرخ ( (Allium jesdanum، شنگ (Tragopon carcifolus) و شاتره (Fumaria parviflora) بر ماندگاری فیله ماهی سفید (Rutilus frisii kutum). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 29(3): 93-108. doi: 10.22092/isfj.2020.122453


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.