آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,049
تعداد مقالات34,082
تعداد مشاهده مقاله46,523,792
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,574,405
احمدی, زهرا, خادمی شورمستی, داریوش. (1399). تأثیر عصاره نعنا (Mentha spicata L.) در پوشش چندسازه‌ای کربوکسی‌ متیل سلولز اسید اولئیک بر ماندگاری فیله ‌ماهی طی دوره نگهداری در شرایط سرد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 36(5), 724-733. doi: 10.22092/ijmapr.2020.343042.2797
زهرا احمدی; داریوش خادمی شورمستی. "تأثیر عصاره نعنا (Mentha spicata L.) در پوشش چندسازه‌ای کربوکسی‌ متیل سلولز اسید اولئیک بر ماندگاری فیله ‌ماهی طی دوره نگهداری در شرایط سرد". سامانه مدیریت نشریات علمی, 36, 5, 1399, 724-733. doi: 10.22092/ijmapr.2020.343042.2797
احمدی, زهرا, خادمی شورمستی, داریوش. (1399). 'تأثیر عصاره نعنا (Mentha spicata L.) در پوشش چندسازه‌ای کربوکسی‌ متیل سلولز اسید اولئیک بر ماندگاری فیله ‌ماهی طی دوره نگهداری در شرایط سرد', سامانه مدیریت نشریات علمی, 36(5), pp. 724-733. doi: 10.22092/ijmapr.2020.343042.2797
احمدی, زهرا, خادمی شورمستی, داریوش. تأثیر عصاره نعنا (Mentha spicata L.) در پوشش چندسازه‌ای کربوکسی‌ متیل سلولز اسید اولئیک بر ماندگاری فیله ‌ماهی طی دوره نگهداری در شرایط سرد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 36(5): 724-733. doi: 10.22092/ijmapr.2020.343042.2797


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب