آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,008
تعداد مشاهده مقاله27,129,673
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,162,325
Đorđević, Đ., Buchtová, H.. (1399). Nutritional profile of nigiri sushi meal and the usage of citrate synthase activity as freshness parameter. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(6), 2954-2969. doi: 10.22092/ijfs.2020.122924
Đ. Đorđević; H. Buchtová. "Nutritional profile of nigiri sushi meal and the usage of citrate synthase activity as freshness parameter". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 6, 1399, 2954-2969. doi: 10.22092/ijfs.2020.122924
Đorđević, Đ., Buchtová, H.. (1399). 'Nutritional profile of nigiri sushi meal and the usage of citrate synthase activity as freshness parameter', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(6), pp. 2954-2969. doi: 10.22092/ijfs.2020.122924
Đorđević, Đ., Buchtová, H.. Nutritional profile of nigiri sushi meal and the usage of citrate synthase activity as freshness parameter. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 19(6): 2954-2969. doi: 10.22092/ijfs.2020.122924


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب